به گزارش جام جم آنلاین، متخصصان طب سنتی توصیه میکنند که قوانین درست خوردن و درست آشامیدن در ماه مبارک رمضان باید به طور ویژه مورد توجه قرار گیرد بطوریکه باید فقط در زمان گرسنگی واقعی غذا خورده شود و روزه داران بیش از سیر شدن دست از خوردن غذا بکشند.
همچنین توصیه میشود که حتماً غذاهای ساده مصرف شود و از مصرف خوردنیهای مختلف پشت سر هم خودداری شود.
از خوردن سالاد، ماست، ترشیهای زیاد و نوشیدنیهای مختلف در کنار غذای اصلی پرهیز و تا جای ممکن از زیتون، هویج پخته و سبزی خوردن استفاده شود.
از سوی دیگر خوردنی های شیرین مانند شعله زرد، شیر برنج، حلوا، حلوا ارده و… یک وعده غذایی هستند و بهتر است از زیاد خوردن آنها در کنار دیگر غذاها بپرهیز شود.
همچنین متخصصان طب سنتی به سلامتی در ماه رمضان تاکید و عنوان میکنند با توجه به اینکه سیستم گوارش طی روز در حال استراحت است و سطح کار آن پایین میآید و به اصطلاح ضعیف میشود بنابراین باید تدابیر غذا خوردن بیشتر رعایت شود و نباید در زمان افطار معده مملو از غذا و نوشیدنی شود و حتماً توصیه میشود افطار با یک نوشیدنی گرم همراه با خاکشیر یا خرما باشد. بعد از آن یک فرصت ۲۰ یا ۳۰ دقیقهای استراحت میدهیم تا غذا وارد گوارش شود و با این مدل باز کردن افطار دستگاه گوارش آماده میشود و بعد از آن میتوان غذا خورد.
همچنین توصیه شده افرادی که کار بدنی زیاد دارند و نمیتوانند خیلی تحمل کنند میتوانند نیم ساعت را به ۱۰ دقیقه کاهش دهند.
متخصصان طب سنتی توصیه میکنند مواد خوراکی چرب، شور، تند و سرخ کردنی باید در وعده افطار در کمترین حد ممکن مصرف شود و از مصرف خوراکیهای گازدار مثل نوشابه و برخی سبزیجات مثل تره و پیاز پرهیز شود.
از سوی دیگر تا حد ممکن از مصرف آش رشته و غذاهای حجیم درست شده با با گوشت گوساله و گاو پرهیز شود.
منبع: مهر
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
گروسی: مشکل تیم روحی و روانی است
شاهین بیانی در گفتوگو با «جامجم»: